Santa Baby v.19

Santa Baby v.19

I don’t want a lot for Christmas

There is just one thing I need…

Este perioada aceea mult asteptata din an, momentul la care visam atunci cand timpul se scurge din ce in ce mai repede si treburile zilnice ne consuma toata energia. Visam lucid la caldura semineului, la vinul fiert si aromele de scortisoara, la mirosul proaspat de brad, la colinde vii si glasuri de copii… la momentul in care se aduna toti oamenii aceia dragi pe care iti e dor sa ii strangi in brate si sa le asculti povestile…

Vezi si tu acceasi imagine pe care o vad si eu?

Craciunul este, intr-un mod ciudat, perioada aceea din an care te face instinctiv sa devii mai bun, mai bland, mai sincer si mai intelegator cu emotiile tale si cu ale celor din jur. Incepem sa intelegem ca viata nu este numai despre TREBUIE, chiar deloc as zice, but this is another story.

Parca incepe sa capete sens dorinta aceea arzatoare de a petrece mai mult timp facand ceea ce iti place, cu oameni care iti pun zambetul pe buze si te incarca cu energie pozitiva.

Oare ar putea fi Craciun in fiecare zi?

Aicha, Deea & Me

Cu putin noroc, organizare si diversitate climatica, DA!

Hai sa va zic cum vad eu Craciunul – nu e despre luna, zi sau anotimp. Este o damn good stare de spirit, pe care o poti simti oricand, fie ca ai sau nu nevoie de beculete, globuri si putin vin fiert, poate si un colind pe fundal. It’s all about the people! Oamenii aia faini pe care ii iubesti si vrei sa ii vezi fericiti, sa ii vezi cum se bucura atunci cand desfac cadourile alea pe care le-ai ales cu greu si le-ai impachetat cu grija…

Nici macar nu e vorba de grad de rudenie sau arbore genealogic, ci despre o stare de spirit care aduna oamenii care sunt pe aceeasi frecventa. Nu-i gluma cu vorba romaneasca: “cine se aseamana se aduna”. Cel putin nu in cazul meu.

Visam sa cresc mare si sa am in jurul meu oameni frumosi, buni si fericiti. Oamenii aia cu sclipire in ochi si suflet de copil. Oamenii aia care nu se dau in laturi de la nicio idee nebuneasca de care ne-am aduce aminte peste ani, caci in esenta asta sunt eu.

Si iata cum o fata venita din provincie, singura in Bucuresti, a adunat in jurul ei o gasca atat de misto! Nici macar nu stiu cum s-a intamplat caci ne-am atras si nici ca am mai scapat unele de altele. Cred ca in secret toate iubim Craciunul la fel de mult 😂

Oare asta sa fie secretul?

Poate ca da, poate ca nu… Dar cu siguranta Craciunul e unul dintre momentele noastre pereferate de sarbatoare. Petrecerea noastra “craciuneasca” a devenit o traditie si planuim sa o ducem mai departe, chiar si atunci cand nici Facetune-ul nu va mai face fata ridurilor, dar cu siguranta nebunia aia faina si sufletul de copil o sa ramana tot acolo.

Impreuna la bine si la greu! La mii de km si sute de ore de Fashion Weeks, la zeci de evenimente lunare, la nopti pierdute in care dezbatem problemele umanitatii – in special rasa masculina 😂. Like really…there’s Christmas everyday when I’m with them!

Aici se termina, pentru un moment, povestea de Craciun, dar incepem cu forte proaspete un 2020 fabulos!

Intre timp nu uita sa…

With love,

Thank you:

@justgoandcapture for the photos

@bythelake.ro for the location

& girls for being part of my life ❤

  • Manuela Lupascu
  • Deea Codrea
  • Ioana Visanescu
  • Carmen Negoita
  • Aicha Nicole
  • Gabriela Simion

Luana Codreanu

No Comments

Leave a Comment