Why #Ultraviolet ?

ultraviolet, 2018, pantone, Last Minute Couture, Luana Codreanu, outfit, trends, street style, cat eye, sunglasses, trends, fall trends, ootd, look of the day, outfit inspiration, make up, make up trends, fashion blog, fashion blogger, romania, europe

Why #Ultraviolet ?

 PANTONE® ANNOUNCED THAT ULTRA VIOLET IS COLOR OF THE YEAR 2018.

Why did they choose this color to be the #coloroftheyear ?

“A dramatically provocative and thoughtful purple shade,  Ultra Violet communicates originality, ingenuity, and visionary thinking that points us toward the future.” cc. Pantone

 

Trăim într-o vreme în care simțit că ne întoarcem la bazele noastre și ale Universului. Senzația de goliciune interioară este din ce în ce mai deasă și, fără să ne dăm seama, ne apropie din ce în ce mai mult de elemente de bază, de natură, de culoare, de noi înșine. Căutăm suport, susținere, echilibru.

Este o vreme în care mulți dintre noi realizăm că fericirea nu vine la pachet cu cifre cu multe zerouri din cont, ori cu colecția de accesorii sau mașini de lux. Sunt lucruri care ne aduc fericire de moment, însă ceva din interior ne spune că nu este fericirea pe care o căutăm.

Pentru mine, ultimii ani au fost destul de revelatori. Am realizat că trăiam într-o realitate superficială, cu bucurii trecătoare. Eram dependentă de lucruri și de oameni, îmi găseam bucuria în oameni sau în lucruri, dar care, fără o bază solidă, își pierdeau puterea de a mă face fericită.

Am căutat în mine răspunsuri și lecții… Nu au încetat să apăra. Atunci când vrei o schimbare, schimbarea vine către tine. Trebuie doar să simți și să ți-o dorești cu fiecare atom în parte.

90 % din lucrurile esențiale în viață unui om se SIMT, nu se SPUN. Atunci când începi să te simți, să te asculți, să te înțelegi, începi să te iubești și doar atunci vei înțelege ce te poate face fericit. O fericire care să dăinuie, indiferent de oamenii care vin sau pleacă, de lucruile pe care le primim sau pe care le dăruim.

Eu am căutat în mine informații pentru a găsi motivație. Am aprofundat mult și metode de a îmi îmbunătăți spațiul din jur, pentru a-mi suplimenta forța interioară și vibrațiile pozitive. Am aflat că purtând sau având în jur anumite culori ne pot influența considerabil starea de spirit.

#UltraViolet este un foarte bun exemplu. O nuanță care ne aduce echilibru interior, forță și ne apăra de vibrațiile negative din jur. O culoare care ne aduce încredere în noi, care ne motivează să devenim mai buni, să mai urcăm o treaptă în evoluția noastră.

#Ultraviolet  sau populara noastră “Flacără Violet” a fost extrem de mediatizată în anii anteriori în rândul politicienilor. Oare de ce? Atunci am fost suficient de curioasă cât să citesc câteva surse despre influența acestei culori și iată ce am găsit:

De câțiva ani Saint Germain aduce “Flacăra Violet”  in mințile și conștiința umanitătii. Ne este oferită pentru a o folosi în transmutarea tuturor greșelilor voastre. Această ofertă rămane incă deschisă oricăruia dintre noi care dorește, cu adevărat, să o utilizeze. Aceasta operează cu iertarea, compasiunea și mila, transmutand vechile energii negative în energii ale Luminii.

Dacă dorim să ne ridicăm nivelul vibrational, este necesar să scoatem la suprafată toate energiile negative depozitate sub diferite forme: dusmănie, invidie, posesivitate, intenții necinstite etc, să ni le asumăm și să le eliberăm. Fără această ”descărcare”, fără această ”golire”, nu avem nicio sansă să evoluăm.

Așadar, sunt ani în care ne apropiem mai mult de spirit și nu întâmplător Institului Pantone a ales ca această să fie culoare anului 2018. Pentru un an mai bun!

 

Have an enlighten week!

May the positive vibes surround you!

Share the love,

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

Luana Codreanu

No Comments

Leave a Comment