#myITshoes | C O N T E S T

#myITshoes | C O N T E S T

RO

Daca tot sunt atat de populari in randul marilor case de moda, am decis ca este momentul sa le acord si eu recunoștința printr-un articol si un concurs.

Daca imi urmăriți ținutele de zi cu zi pe contul de Instagram o sa vedeți ca sunt un purtător înrăit de pantofi sport. Nu ca as vizita sala de fitness prea des, insa in ei ma simt in al nouălea cer! Ca sa nu mai vorbim de orele întregi de mers vs. alergat pe tocuri (catalige) de 10+ cm. Dupa un astfel de “antrenament”, o pereche de adidași apare ca o binecuvântare.

Ma surprinde, si ma bucura in același timp, importantă pe care designeri renumiți o acorda acestor încălțări extrem de comode, dar câteodată prea putin estetice. Le-au studiat, reinventat, reîmbracat si iată ca imposibilul devine posibil. Fie accesorizați cu pietre scumpe, fie cu dimensiuni si forme abstracte ale tălpii, fie îmbrăcați in materiale prețioase, pantofii sport devin un element indispensabil in garderoba oricărei femei active..sau asa cum place mie sa spun, the confident woman. Acea femeie care nu se sfiește sa poarte o pereche de adidași impreuna cu o rochie elegantă sau cu o fusta mai sofisticata si o pălărie cu boruri largi.

Eu ii port oricând! Ziua, seara, la meeting-uri, la date-uri si chiar si la petreceri. Daca renumitul designer Karl Lagerfield  ne asigura ca ii putem purta in orice situație…de ce nu?! Sa ma oprească vreun bodyguard de la cluburile de fițe ca imediat ii țin o prelegere despre trendurile d’ actualite.

De aceasta data am construit trei tinute in jurul unei perechi de adidasi de care m-am indragostit. Am vrut sa va arat cum se poate plia o pereche de pantofi sport intr-o tinuta sport, una eleganta si una retro chic. Care este favorita voastra?

EN

Given the fact that they are very popular nowadays and also mostly promoted by luxury brands I decided to put them in the main role of this article. If you follow my daily outfits on my Instagram profile, you’ve probably noticed that I love to wear sporty shoes. Not because I am a huge fan of going to the gym..it’s just that I love to wear them! I have a very active lifestyle, I need to walk a lot, I’m always in a hurry and I need to wear comfortable shoes to deal with my busy schedule. So after a day on ginormous high heels, sporty shoes feel like a blessing.

I’m quite surprised, but also very excited, to notice that well known designer and important brands gave a lot of importance to these incredible comfortable but not so good looking types of shoes. They studied them, reinvented, rebranded and, in the end, they’re turning the impossible into the possible. Accessorized with expensive jewels, with peculiar designs or covered with precious fabrics, they became one of the basic elements of a women’s wardrobe. Every women should try to match a pair of cool trainers with a gown dress, a sophisticated skirt or a huge and super elegant hat. Who said that trainers can’t be elegant?

I wear them as much as I can. During the day, during the night, at work, when I go on a date, at parties…the only thing that really matter is how you pair the items of your outfit. If Mr. Karl Lagerfield assure us that there nothing wrong to wear trainers all day long, in any situation…well, I’m taking his words as granted! So if there’s anybody who tries to stop me from wearing my super cool sporty shoes than I going to turn into the bad (fashion) teacher.

Enjoy three different outfits with only one pair of shoes. Which is your favorite?

 

 

S P O R T Y girl

| ANSWEAR shoes, vest, t-shirt | H&M cap | Zara shorts |

1

2

4

3

 

R E T R O  C H I C

| ANSWEAR trainers | Zara top & culottes | 

6

7

8

9

 

T H E  F A N C Y  DIVA

| ANSWEAR dress & trainers | Mango suit coat |

18

13

14

15

Photo credits: Sita Simina

 

Dar destul despre mine… voi ii purtați? Daca da, cum ii purtați? Eu am o idee: hai cu o poza pe paginile voastre de Facebook/Instagram in care outfit-ul sa cuprindă o pereche de pantofi sport pana pe data de 30.05 cand voi anunta castigatorii. Voi alege cele mai reușite 3 ținute si impreuna cu ANSWEAR Romania o sa va premiem.

 

Ca sa poti intra in concurs trebuie sa:

  1. Posteaza o poza in care ținuta ta cuprinde o pereche de adidași pe pagina ta de Facebook sau Instagram pana pe 30.05
  2. Pune : #myITshoes @LastMinuteCouture @AnswearRomania
  3. Nu uitati sa va uitati pe ANSWEAR pentru a va alege perechea favorita de pantofi sport din sutele de modele prezente pe site.

 

Gata! Succes!

 

Luana Codreanu

No Comments

Leave a Comment